Over ons

Over ons

Pridema staat voor Gewoon Goed Drukwerk.  Wij zijn nu ruim 4 jaar bezig en zien een sterke groei sinds 2021. Dit komt door onze eenvoudige manier van werken en goed zijn voor de klanten en de leveranciers. Als intermediair moet je beschikken over een klein aantal leveranciers die je kunt vertrouwen en waarvan wij weten dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Vanuit dit oogpunt gaan wij altijd voor het beste resultaat voor onze klanten. Maarten zit al ruim 25 jaar in de grafische hoek, van drukwerk, nabewerking tot Post verspreiden, hij heeft enorm veel kennis over alle mogelijkheden opgebouwd de afgelopen jaren. Thijs is bijna klaar met zijn opleiding media & vormgeving en wil graag ondersteuning bieden om Pridema verder te laten groeien.

Het Pridema principe

Project – Reden – Investering

Bij het eerste contact met onze klant en de mogelijke opdracht kijken we naar het gehele Project. Wat is de reden van het inzetten van Drukwerk en wat moet hier uit gaan komen. Hiermee kunnen wij vaak al een compleet beeld afgeven van wat de Investering zal gaan worden.

DEnk proces

Is de investering akkoord dan gaan we DEnken hoe we deze opdracht gaan uitvoeren, levert de klant zelf bestanden aan of doen wij dat? Is het ontwerp akkoord dan schakelen we direct met onze vaste leveranciers. Door onze jarenlange samenwerking met deze leveranciers weten we exact wat er nodig is om een geslaagde opdracht te maken.

MAak proces

De opdracht ligt bij onze leveranciers om te MAken, sturen het rechtstreeks naar de klant zodat we zo min mogelijk transport bewegingen hiervoor nodig hebben. Beter voor het milieu en de kosten.

Het PRIDEMA principe maakt het makkelijker voor onze klanten.